Colònies d'Estiu 2024

Inscripció

Enllaç a la grabació de la reunió informativa

Descarrega el Power Point de la reunió

Dates

Les colònies tindran lloc de l'1 al 7 de juliol, amb una durada de 7 dies i 6 nits.

Localització

Les Colònies d’Estiu 2024 se celebren a la Casa de Colònies El Castell de la Pobla, al municipi de La Pobla de Claramunt. La casa, situada al sud de la comarca de l’Anoia, està rodejada per un entorn natural. Tot i això, es troba prop del nucli antic del municipi.

Malgrat la casa no disposi de piscina, farem visites a la piscina municipal del poble, a més de diverses activitats refrescants durant els dies d'estada.

Podeu veure imatges i vídeos de la casa, i obtenir més informació, visitant la seva pàgina web: Colònies Castell de la Pobla.

Edat

Aquestes colònies d’estiu són per a infants que hagin cursat Primària durant el curs 23/24. No obstant això, estem oberts a escoltar diferents situacions i considerar la participació d'infants d'altres edats.

Places disponibles

Disposem de 36 places disponibles per a les colònies d’estiu 2024

Preu

El cost total de les colònies és de 360,00€, amb tot inclòs (allotjament a la casa de colònies, assegurança, menjars, transport, etc.).

S'aplicarà un descompte del 10% per al segon germà/na inscrit, i un 15% de descompte per al/la següent germà/na. També s'aplicarà un 10% de descompte a famílies d'un sol progenitor.

Al preu també entra una samarreta d’estiu exclusiva de La Porta Màgica.

Dinar Popular

L’últim dia de colònies (el dia 7 de juliol de 2023) es convida a les famílies a la casa de colònies a celebrar l’últim dia, conèixer l’entorn, les amistats que han fet els vostres infants i participar a les activitats i dinàmiques que organitzem.

Beques i Ajuts

Les colònies estan homologades per l’Ajuntament de Barcelona, oferint l'opció de sol·licitar beques i monitores de suport per a l'activitat a les persones residents a Barcelona*.

La població resident a Vallgorguina també podrà sol·licitar ajudes a l’ajuntament.

*Bases reguladores de la Campanya de Vacances d’Estiu de l'Ajuntament de Barcelona.

En què consisteixen les nostres colònies?

Per conèixer en detall com son unes colònies de La Porta Màgica, us animem a fer un cop d’ull al nostre apartat de Colònies.