Vols Treballar amb Nosaltres?

Vols ser part d'un canvi significatiu i inspirador?

A La Porta Màgica, no busquem simples col·laboradores, sinó persones apassionades que vulguin ser part d'una missió més gran. Oferim una oportunitat única per impulsar projectes de lleure personals, des de emocionants extraescolars fins a tallers enriquidors i colònies inoblidables.

Potencialitzant les teves habilitats

Busquem persones amb talents diversos, amb una àmplia gamma d'habilitats i coneixements. La nostra plataforma de formació t'ofereix les eines i els recursos necessaris per incorporar els nostres ideals en les activitats que portem a terme.

Una comunitat diversa d'idees

En un món cada cop més interconnectat, abracem la diversitat d'idees i perspectives. Creiem que la riquesa de visions és el que impulsa el canvi i l'evolució. Unir-te a nosaltres significa ser part d'una comunitat en la qual les teves idees es converteixen en acció i el teu talent es converteix en impacte positiu.

Ampliem la nostra influència positiva

A través de la teva participació, ajudaràs a ampliar la nostra influència positiva en la comunitat. No només estàs treballant en un projecte, estàs contribuint a una missió que pot canviar vides i construir un futur millor per a totes.

Fes el pas, uneix-te a nosaltres

Si estàs llesta per abraçar el canvi i ser part d'un moviment que valora les diferències i busca l'excel·lència, fes el pas i uneix-te a nosaltres. Juntes, podem fer coses extraordinàries i deixar una empremta duradora a la nostra comunitat.

Posa't en contacte amb nosaltres i comencem a construir un futur més brillant juntes.