La nostra entitat està plenament compromesa amb la comunitat i participa activament en fires solidàries i educatives, oferint tallers personalitzats, així com opcions del nostre catàleg diversificat. Estem encantats de col·laborar amb escoles i altres institucions socials mitjançant la dinamització dels nostres tallers.
Si esteu interessades a aprofitar els serveis del nostre qualificat equip de monitoratge i organitzar un taller per a la vostra fira o institució, us convidem a explorar el nostre extens catàleg de tallers i a posar-vos en contacte amb nosaltres. Estem aquí per ajudar-vos a crear una experiència única i enriquidora per als vostres esdeveniments i institucions.

Aquests tallers ofereixen una àmplia gamma d'experiències i aprenentatges per als infants, joves i/o famílies, ja que són adequats per a totes les edats. Cada taller té el seu propi enfocament i objectius per enriquir les vides dels participants. Si desitgeu més detalls sobre qualsevol d'aquests tallers o teniu alguna pregunta, no dubteu a contactar amb nosaltres.