Samarretes exclusives de
La Porta Màgica!

La Porta Màgica està emocionada d'anunciar la seva primera iniciativa de venda d'un producte exclusiu de l'entitat, i què millor que una samarreta per a presumir d'estil i mostrar amb orgull que ets part de la nostra comunitat educativa!

La nostra samarreta porta un missatge profund: 'El veritable tresor és el camí que fas en la seva recerca.' Com a defensors de l'educació, valorem profundament l'aprenentatge que sorgeix durant la recerca d'un objectiu. Aquest missatge s'aplica a moltes facetes de la vida, ja sigui perseguir les teves metes, impulsar projectes personals o fins i tot seguir un mapa del tresor que et trobis enterrat sota la cuina després d'una reforma... La recerca és sempre una part crucial del viatge.

Aquesta iniciativa té un objectiu clar: recaptar fons per a les beques internes de l'entitat, destinades a ajudar a aquelles famílies que no poden permetre's participar a les nostres activitats. Així, col·laborant amb la compra d'una de les nostres samarretes, estàs contribuint a fer realitat un dels nostres principals propòsits: fer que el lleure sigui accessible per a tothom.

Aquest projecte ha estat creat per l'artista barcelonina Bruna Sampietro. Podeu veure el projecte sencer a continuació.