Colònies d'Estiu 2023

https://photos.app.goo.gl/9SNGK4o8upRvmQJe6

Del 26 de juny al 2 de juliol de 2023 han tingut lloc les nostres primeres colònies, a la masia del Castell Vell! Ha estat una setmana plena de diversió, amistat, emocions i rialles, immersos en un ambient familiar i de llibertat.

Durant aquesta setmana hem fet un munt de coses! En aquell entorn hi viu una comunitat d’éssers màgics els quals vam anar coneixent al llarg de la setmana. Es veu que aquella comunitat vivia en harmonia gràcies al poder màgic d’una pedra esfèrica i lluminosa, la Pedra de l’Equilibri! Però la Druida, la guardiana del bosc, ens va explicar que des de feia unes setmanes la Pedra de l’Equilibri havia desaparegut i això havia provocat greus problemes pels éssers màgics. Els arbres s’assecaven, els Menairons ara eren tant grans com una persona, les formigues destrossaven els boscos, els Espàrrecs no podien volar o els rierols estaven secs...

Així, la Druida ens va demanar ajuda per trobar la Pedra de l’Equilibri. Durant la setmana van anar venint éssers màgics i vam conèixer les seves cultures i tradicions i també anàvem recollint pistes sobre on podia estar la pedra: van venir els Escupinyaires, els Cutximambes, les Espàrragus, els Menairons, els Gluglus, les Fades i els Tripaloskis.

Finalment, amb les pistes que teníem, vam descobrir que la Pedra de l’Equilibri se l’havia menjat un ésser màgic! Per treure-la de la seva panxa vam invocar a una fetillera, que ens va ajudar a fer un beuratge de vòmit explosiu i vam aconseguir la pedra!

Tots aquests éssers màgics ens van ensenyar moltes coses. Vam fer una gimcana marrana, vam jugar al Fireball (un joc de rol de competició sana), ens van explicar una història en format multi sensorial, vam aprendre a canalitzar aigua, vam marxar d’excursió, vam fer una dinàmica per treballar els rols de gènere a les famílies, vam fer una nit de cinema, vam fer jocs on utilitzàvem els 5 sentits, una nit de misteri, un Escape Room, vam cuinar les pizzes del sopar des de zero, vam fer una festa de disfresses i molts més jocs súper divertits!

A més, durant les estones lliures del dia, gaudíem dels racons de creació lliure, d’experimentació musical, construíem cabanes, jugàvem a jocs de taula, al racó de circ o al racó de joc simbòlic i podíem fer polseres, papiroflèxia, pintar pedres, pintar mandales, dibuixar o moltes coses més.

Visualitza els millors moments d’aquestes colònies amb l’àlbum de fotos de les colònies!

Aquest ha sigut el nostre cartell publicitari per les colònies d’estiu 2023, fet per l’artista barcelonina Cridavenus.