Una de les activitats destacades que oferim a través de la nostra entitat són les extraescolars. Aquestes sessions es destaquen pel seu enfocament en l'educació integral, on els valors són una part fonamental. Mitjançant àmbits com la màgia, la natura, l'expressió corporal, el circ i la creació lliure, busquem enriquir les vides dels participants, no només amb coneixements pràctics, sinó també amb valors que els acompanyaran al llarg de la seva vida. Així, les nostres extraescolars són una oportunitat única per aprendre, créixer i connectar amb altres estudiants en un ambient enriquidor.
A continuació, us presentem les diverses extraescolars que oferim i que portem a terme en diferents escoles de la nostra àrea.

NATURA

FUSTERIA

CREACIÓ LLIURE

CUINA

FILOSOFIA

CIRC

EXPRESSIÓ CORPORAL

A més, també oferim l'oportunitat de desenvolupar projectes d'extraescolars personals. Aquesta és una oportunitat única per col·laborar amb la nostra entitat mitjançant un projecte que tu mateix pots dissenyar i desenvolupar. Això et permet ser creatiu i adaptar les extraescolars als teus interessos i objectius específics. Estem aquí per donar suport i fer realitat les teves idees i projectes personals.
Per més informació clica en aquest enllaç!